[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » ஜ۩۞۩ஜ Obaveštenja ஜ۩۞۩ஜ » ...:::Predlozi, pohvale, kritike:::... » Donacija, njegovo znacenje.
Donacija, njegovo znacenje.
zvezdabezsjajaDate: Sreda, 04 April 2012, 16:13 | Message # 1
Private
Group: Checked
Messages: 4
Status: Offline
Donacija je jedno krilo ptice i re-organizacija ove internet stranice (a to se obavlja svakog dana) je drugo krilo ptice.
Jedno bez drugog ne moze dobro funkcionisati. AKo jedno je slabije, tada sa drugim ne moze se nadoknaditi. To su dvije sasvim razlicite stvari i ovisne su jedan od drugog.

U balkanskim prostorima se "neguje" nepismenost sa odstranjenjem zelje za daljneg sopstvenog obrazovanja, pa mnogu su ostali sa onim znanjem (a i toga su izgubili), kojega su steklu sa "skolskih klupa".
Zbog toga, mnoge osobe ne razumiju rijec "donacija".
To nije slucajno, vec je to unapred planirano od mnogih politickih subjekta i istih organizacija, zbog boljeg i lakseg manipulisanja proste mase ljudi, a sa tim i uspesnije delovati sa politickim namerama. Takve organizacije su najcesce sa druge drzave, a nije iskljuceno da su sa sopstvene drzave.
Duhovna praznina ljudi se prisilno odstranjuje, a za njegovu zamjenu se prisilno ponudila fizicka (a i duhovna) agresija.
Iako mnogi posetioci i clanovi ove internet stranice potencirali da su mnogi ponudjeni naslovi filma nedostupni gledanju, no to se moze omoguciti na dva nacina koja su povezana medjusobno.

Internet stranica http://piraterijaw.at.ua nudi mogucnost besplatnog gledanja raznih filmova.
A mnogi (skoro svi) to ne razumiju i ne cene, sto znaci "besplatno".
Svaki gledatelj moze imati direktan pristup filma, ako taj gledatlj nabavi sebi (plati autorska prava) originalni film na CD-u(ili u drugom obliku) i gledati ga koliko zeli bez problema. Naravno, cena nabave je daleko veca, nego ovde na ovoj internet stranici gde smo mi clanovi.
No, zbog ovoga, gledatelj moze se staviti u polozaj svih urednika ove internet stranice i da predpostavi tezinu rada koji oni rade. Nitko ne zeli (ne moze) raditi za badava. Sve se to mora platiti ili pomoci (donacija).
Urednici su ziva ljudska bica i oni imaju skoro iste osnovne potrebe kao svaki covjek na planeti Zemlji.
Jedan Euro nije mnogo od jednog gledatelja, no od svakog gledatelja po jedan euro, to ce stvoriti mogucnost za bolji rad i pristup mnogim filmovima.

Predlazem, da se naslovi filma koji nisu i ne mogu biti dostupni sklone sa ponude, jer upravo to stvara neprijatan osecaj i pogresno misljenje ove internet stranice.
Znaci, samo jedna "mala" re-organizacija stvari.
Hvala na razumijevanju.
;)
 
GuestDate: Subota, 02 Jun 2012, 18:50 | Message # 2
Group: Gost

ovo je pametno ko je napisao donirajmo za sajt
 
Game_MasterDate: Sreda, 25 Jul 2012, 20:04 | Message # 3
Major general
Group: Friends
Messages: 1161
Status: Offline
zvezdabezsjaja, bravo za text.... <_<
 
kiler97Date: Petak, 30 Jan 2015, 22:55 | Message # 4
Group: Removed

Svaka cast!
Topic Zatvoren!
 
Forum » ஜ۩۞۩ஜ Obaveštenja ஜ۩۞۩ஜ » ...:::Predlozi, pohvale, kritike:::... » Donacija, njegovo znacenje.
Page 1 of 11
Search: