Lud@k Site » Kategorija » Strani filmovi » 2016
The Finest Hours (2016)

Pretraga

  Lud@k Site na Google:
   

Chat
Statistika
Log In
  Login:
  Password:

   Kategorija: 2016, History, Drama, Action kristina83 12 April 2016  Pregleda: 1570

  The Finest Hours (2016) on IMDb
  Godina: 2016
  Zanr: Action, Drama, History
  Trajanje: 1h 57min
  Opis: Film govori o nevoljama koje su se desile prilikom jedne od najvećih oluja koje su zahvatile Istočnu obalu, 1952. godine.
  Sadržaj filma je sledeći: “18. februara 1952. godine, snažan vetar je zahvatio Novu Englesku, udarajući gradove duž istočne obale i praveći pustoš na brodovima uhvaćenim na smrtonosnom putu, uključujući i SS Pendlton, T-2 tanker na putu za Boston, koji je bukvalno presečen na pola, zarobivši više od 30 mornara unutar dela broda koji brzo tone. Kao viši oficir na brodu, prvi asistent inženjer Rej Sajbert (Kejsi Aflek) ubrzo shvata da je na njemu da se pobrine za prestrašenu posadu i da inspiriše ljude da prevaziđu svoje razlike kako bi zajedno radili na tome da izađu iz jedne od najgorih oluja koje su zadesile Istočnu obalu. U međuvremenu, kada glas o katastrofi stigne do Obalske straže SAD-a u stanici Četam, Masačusets, zastavnik Danijel Klaf (Erik Bana) naređuje smelu operaciju spašavanja nasukanih ljudi. Uprkos prevelikim razlikama, četiri muškarca, vođenih kapetanom Obalske straže Bernijem Veberom (Kris Pajn), smeštenih u drveni čamac za spašavanje, sa loše opremljenim motorom i malom navigacijom, suočavaju se sa frigidnom temperaturom, 20 metara visokim talasima i uraganskim vetrovima.”


  Director: Craig Gillespie
  Writers: Scott Silver (screenplay), Paul Tamasy (screenplay)
  Stars: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster
  Datum: 12 April 2016 | Category: 2016, History, Drama, Action | Comments: 2 | Dodao: kristina83
  avatar
  2 Spam
  2
  Stvarno dobar film vredi svaki minut. Vredi pogledati .Sve pohvale
  avatar
  1 Spam
  1
  Odavno cekam ovaj film rađen po istinitim događajima. Imala sam mozda prevelika ocekivanja. Ali u moru americkog besmisla, film nije los.
  avatar