Lud@k Site » Kategorija » Strane Serije » NCIS
NCIS (2003) 13x23

Pretraga

  Lud@k Site na Google:
   

Chat
Statistika
Log In
  Login:
  Password:

   Kategorija: Strane Serije, NCIS Lud@k 03 Jun 2016  Pregleda: 418

  NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2003– ) on IMDb
  Godina: 2003
  Žanr: Action | Comedy | Crime
  Trajanje: 60 min
  Opis: NCIS (Naval Criminal Investigative Service) nije samo akcijska drama. Sa velikom dozom humora serija se fokusira na ponekad kompleksne i uvijek smiješne dinamike u timu koji mora raditi zajedno u stresnim situacijama. Specijalni agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), bivši narednik u marincima koji ima zapanjujuću vještinu istraživanja je voditelj tima šarenih osobnosti. Gibbsu, koji je čovjek od malo riječi, treba samo pogled očima da se sve razjasni. U timu je i specijalni agent NCIS-a Anthony DiNozzo (Michael Weatherly), bivši policajac iz Odjela za umorstva koji može proći kao najstariji pripadnik bratstva, ali koji ima jako dobre instinkte na terenu. Forenzičarka Abby Sciuto (Pauley Perrette) je talentirana znanstvenica čiji tamni gotski stil i kofein često stave točku na "i". Specijalni agent Timothy McGee (Sean Murray) je diplomirao na MIT-u i Sveučilištu Johns Hopkins. Njegovu nesigurnost na terenu poništava briljantnost u kompjuterskim problemima.
  Ziva David (Cote de Pablo) je bivša agentica Mossada koja se povezala s Gibbsom preko smrti njenog brata Aria, koji je ujedno bio Gibbsov najljući protivnik... Veliku pomoć timu daje i dr. Donald "Ducky" Mallard (David McCallum), koji zna sve jer je već vidio sve i ne srami se to više puta napomenuti.
  Od ubojstva i špijunaže preko terorizma i ukradenih podmornica, ovi agenti istražuju sve zločine koji su vezani s Mornaricom ili marincima.

  Director: Donald P. Bellisario, Don McGill
  Stars: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette s
  Datum: 03 Jun 2016 | Category: Strane Serije, NCIS | Comments: 0 | Dodao: Lud@k
  avatar